Garantie – termeni si conditii

 Poti returna anumite produse in termen de 30 de zile si iti primesti banii inapoi. Pentru ca aceasta garantie sa fie valabila, produsul nu trebuie sa fie uzat, deteiorat. Produsul se trimite prin curier, iar banii vor fi returnati prin transfer bancar in maximum 10 zile de la primirea produsului.

Garantie 36 de luni – datorita materialelor de calitate folosite pentru realizarea anumitor produse din Magazinul nostu, garantam pentru utilizarea indelungata a acestora in conditiile optime de folosire.

Livrare gratuita – pentru clientii fideli, la anumite comenzi, livrarea va fi gratuita.

Garantie a  livrarii -in cazul in care comanda ajunge in stare deteriorata la tine, eCBR promite sa schimbe produsul/produsele sau sa iti returneze contravaloarea sumei platite. Rugamintea noastra este sa fim anuntati in momentul primirii produsului deteriorat, ca sa putem lua masurile necesare intr-un timp cat mai scurt.

Garantie a livrarii in timpu util – in cazul in care coletul nu ajunge in timpul stabilit contractual, eCBR iti ofera o reducere de 25% la urmatoarea comanda. Indiferent de cauze, dorim sa avem clienti fideli si multumiti de produsele oferite de noi.

Consilier gratuit – in cazul in care ai nevoie de consiliere, indiferent daca vei comanda sau nu, eCBR iti pune la dispozitie un consilier gratuit care te va ajuta sa gasesti solutiile cele mai bune pentru afacerea ta.

Comanda urgenta – De multe ori se intampla sa ai nevoie de anumite produse promotionale in cel mai scurt timp posibil. eCBR va fi alaturi de tine si iti va livra comanda in cel mai scurt timp posibil, cu un cost suplimentar calculat in functie de marimea comenzii si de produsele selectate. Pentru mai multe detalii, contacteaza acum un consilier eCBR!

Produse unicat – eCBR iti ofera produse unicat, la cele mai inalte standarde de calitate, iar tu vei beneficia de exclusivitatea oferita de acestea.

Cel mai bun raport calitate/pret – eCBR iti promite cel mai bun raport calitate/pret datorita: colaborarii cu cei mai mari furnizori internationali, reducerea costurilor logistice prin magazin online, echipa formata din oameni profesionisti pentru realizarea produselor.

Comanda acum produsele oferite de eCBR!