• Wave 600 x 230 cm

  Wave este un sistem de afisaj spectaculos, ideal pentru expozitii, prezentari, conferinte, lansari de produs, sedinte, etc. Compus dintr-un cadru din aluminiu proiectat sa intinda materialul textil imprimat, mesajul dvs. publicitar este afisat perfect. Se poate imprima pe ambele fete si face parte din familia sistemelor de tip perete. 

  659,46 € + TVA
 • Wave 500 x 230 cm

  Wave este un sistem de afisaj spectaculos, ideal pentru expozitii, lansari, conferinte, etc. Compus dintr-un cadru de aluminiu proiectat sa intinda materialul textil imprimat, mesajul dvs. publicitar este afisat perfect.

  567,88 € + TVA
 • Wave 400 x 230 cm

  Wave este un sistem de afisaj spectaculos, ideal pentru expozitii, prezentari, conferinte, lansari de produs, sedinte,etc.  Este compus dintr-un aluminiu proiectat sa intinda materialul textil imprimat, iar mesaul dvs. publicitar este afisat perfect.

  475,98 € + TVA
 • Wave 325 x 228 cm

  Wave este un sistem de afisaj s[ectaculos, ideal pentru expozitii, prezentari, conferinte, lansari de produs,etc. Compus dintr-un cadru de aluminiu, proiectat sa intinda materialul imprimat, mesajul dvs. publicitar este afisat perfect.

  360,00 € + TVA
 • Wave 300 x 230 cm

  Wave este un sistem de afisaj spectaculos, ideal pentru expozitii, prezentari, conferinte, lansari de produs, etc. Compus dintr-un cadru de aluminiu, proiectat sa intinda materialul textil imprimat, mesajul dvs. publicitar este afisat perfect. Se poate imprima pe ambele fete.

  355,80 € + TVA
 • Wave 200 x 230 cm

  Wave este un sistem de afisaj spectaculos, ideal pentru expozitii, prezentari, conferinte, lansari de produs, etc. Este compus dintr-un cadru de aluminiu proiectat sa intinda materialul textil imprimat, mesajul dvs. imprimat este afisat perfect. Se poate imprima pe ambele fete.

  226,10 € + TVA
 • Wave 150 x 230 cm

  Wave este un sistem de afisaj spectaculor, ideal pentu expozitii, prezentari, conferinte, lansari de produs, sedinte etc. Compus dintr-un cadru din aluminiu, proiectat sa intinda materialul textil imprimat, mesajul dvs. publicitar este afisat perfect. Se poate imprima pe ambele fete si este usor de montat si demontat.

  224,64 € + TVA
Se afiseaza 1-7 din 7 articole
Wave

Sisteme de expunere personalizate wave de dimensiuni mari, care ofera un aspect vizual deosebit datorita formei inedite. Este potrivit pentru expozitii, conferinte, prezentari sau lansari de produse. eCBR iti sta la dispozitie cu sisteme de expunere de care ai nevoie pentru a iesi in evidenta. Wave este proiectat pentru a monta usor mesajul publ...

Sisteme de expunere personalizate wave de dimensiuni mari, care ofera un aspect vizual deosebit datorita formei inedite. Este potrivit pentru expozitii, conferinte, prezentari sau lansari de produse. eCBR iti sta la dispozitie cu sisteme de expunere de care ai nevoie pentru a iesi in evidenta. Wave este proiectat pentru a monta usor mesajul publicitar, multumita materialului textil care se  muleaza pe structura din aluminiu.

Citeste mai mult...