Povestea eCBR

 

Cum a aparut magazinul de advertising eCBR?

 

In anul 2012, am infiintat agentia de publicitate CBR Marketing Solutions, care includea si servicii de tiparire/print. Am hotarat sa facem experienta de cumparare a clientilor nostri mult mai usoara si astfel, a aparut site-ul www.ecbr.ro.

 

Despre noi

 

Firma noastra este alcatuita dintr-un personal tanar si ambitios, cu pregatire in domeniul printului. Scopul tau este si scopul nostru!

Alaturi de noi, creatia nu este limitata doar la canalele traditionale pentru ca avem inspiratia necesara care ne ajuta sa elaboram solutii inedite de fiecare data.

Pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri calitate la superlativ, metode inovatoare si rapide de solutionare a cerintelor, am investit in cele mai performante utilaje.

Parteneriatele noastre se bazeaza pe incredere. Noi cerem si oferim seriozitate. Comunicam orice idee cu clientii si ne respectam intotdeauna termenul de livrare, pentru ca ne plac parteneriatele de lunga durata.

 

Ce promitem?

 

Mai intai de toate, va promitem sinceritate si calitate. Nu va vom arata niciodata ceva ce nu a fost efectuat de catre noi, iar termenele de livrare vor fi respectate intocmai.

La eCBR gasiti personalul competent in domeniul printului, care alaturi de cele mai performante utilaje, face o treaba uimitoare. Va asteptam cu cele mai bune oferte la eCBR Advertising!