Casete luminoase Bucuresti

Orice firma care se respecta foloseste o caseta luminoasa asa incat sa informeze clientii de prezenta sa intr-o locatie sau de anumite oferte care sa-i atraga in spatiul sau comercial. Insa, nu toate casetele luminoase sunt la fel si daca ai nevoie una, e indicat sa stii exact ce sa ceri. Noi preluam imediat solicitarea ta si incepem sa lucram la caseta luminoasa Bucuresti pe care ai cerut-o. Desigur, primesti si garantia unui lucru facut bine. Pentru ca vrem sa avem clienti multumiti si relatii de colaborare de lunga durata. In portofoliul nostru gasesti patru propuneri de casete luminoase bucuresti, care, suntem convinsi, vor veni in intampinarea dorintelor si nevoilor tale.

Casete luminoase Bucuresti Click

caseta-luminoasa-click.jpg

Majoritatea firmelor au un buget strans de publicitate in care sunt incluse si casetele luminoase. Asa ca daca exista o varianta de caseta luminoasa care sa poata fi modificata de catre posesor fara alte interventii, cu siguranta va fi cea potrivita si aleasa. Exact asa este si caseta luminoasa Click. Printul interior se poate modifica oricand cu usurinta. Se poate folosi atat in interior cat si in exterior - isi atinge scopul pentru care a fost solicitata datorita iluminarii si, desigur, printului interior. Mesajul conteaza. Aceste casete luminoase Bucuresti Click sunt realizate din profile de aluminiu si din plexiglas special, care are proprietati speciale de difuzie a luminii.

Casete luminoase bucuresti Click:

  • sunt eficiente si au un pret mic

  • se executa rapid si impecabil din punct de vedere al calitatii

  • se ajusteaza cu mare usurinta de catre posesor prin desfacerea ramei si indepartarea foliei protectoare a printului interior. Nici nu poate fi mai simplu decat atat.

  • au un sistem inovator si util asa ca merita sa le folosesti in promovarea firmei, ofertelor, serviciilor firmei tale.

Litere Volumetrice Bucuresti

Literele volumetrice te ajuta mult in accentuarea si promovarea brandului firmei tale. Ele pot fi realizate cu sau fara iluminare, se pot folosi in interior sau in exterior si au o estetica deosebita. Se pot monta pe cladiri, firme, spatii de birouri. Firma noastra le realizeaza la preturi avantajoase si produsele sunt de cea mai buna calitate. Realizam 3 categorii de produse de acest gen, dupa cum urmeaza:

  • litere volumetrice din plexiglas – se pot realiza cu iluminare mixta (fata si halou), de mare efect,

  • litere volumetrice din aluminiu, inox, alama, cupru. In cazul acestui tip de litere volumetrice se foloseste doar iluminarea de tip halou.

  • litere nevolumetrice decupate. Aceste litere se pot decupa din aluminiu, inox, alama, cupru. Dupa cum le spune si numele, ele nu au volumetrie iar lumina care li se poate aplica este de tip halou.

 

Casete luminoase Bucuresti din Plexiglas

Acesta este fara indoiala tipul ideal de caseta luminoasa Bucuresti ideala pentru promovarea unei afaceri. Cadrul si ramele sunt realizate din aluminiu, iar fata casetei este din plexiglas. Aceasta fata se personalizeaza cu autocolant care este fie imprimat, fie decupat. Din cauza ca placa de plexiglas are o dimensiune limitata, este limitata si dimensiunea casetei. Orice imbinare ar arata inestetic. Dispune de iluminare cu neoane sau cu LED-uri, iar placa de plexiglas si mesajul publicitar se schimba cu usurinta. Se folosesc cu succes atat pentru interior cat si pentru exterior iar pretul este unul accesibil.

 

Casete luminoase Bucuresti din poliplan

Aceste casete luminoase Bucuresti din poliplan semnalizeaza vizual prezenta firmei tale atat ziua cat si noaptea si atrage clientii asa cum iti doresti. Iti ofera vizibilitate in zona sediului sau magazinului asa incat vecinii tai sa-ti calce pragul cu gandul la o afacere buna pentru toata lumea. Caseta luminoasa din poliplan poate avea dimensiuni si forme variate, dupa cum isi doreste clientulsau dupa cum este spatiul in care urmeaza sa fie amplasata. Realizam produsele din cele mai bune materiale, la cele mai bune preturi. Aceste casete luminoase Bucuresti sunt realizate din aluminiu, fiind astfel usoare si economice, cudurata indelungata de viata (nu se formeaza rugina).

Zonele laterale ale casetei sunt facute din profile de aluminiu care se pot vopsi in diverse culori asa incat sa creasca efectul vizual.

 

Fata acestor casete luminoase se face din plexiglas sau poliplan. In functie de materialul folosit, personalizarea se face diferit.

  • Daca se foloseste plexiglas, atunci personalizarea se face cu autocolant printat la cea mai mare rezolutie, laminat si caserat conform graficii agreate de client. Autocolantul se lamineaza pentru o rezistenta mai buna la razele ultraviolete cat si la zgarieturi.

  • Daca se foloseste poliplan, personalizarea se face prin autocolant printat, laminat si caserat sau print direct pe material.  

Pentru ca iluminarea uniforma e un aspect important al acestor casete se foloseste tub cu leduri sau module led. Tehnologia LED este economica si foarte atractiva. Spatele casetei se realizeaza din tabla care are aplicat un tratament anticoroziv.

De retinut despre casete luminoase Bucuresti

Acum ca ti-am prezentat variantele de casete luminoase pe care le poti obtine de la firma noastra, ramane sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine. Daca inca n-ai ales, e suficient sa ne contactezi si specialistii nostri iti vor recomanda cea mai buna varianta. Preluam solicitarea ta imediat, o realizam repede, cu cele mai bune materiale, cu mana de lucru specializata si echipamente moderne. Totul pentru ca tu sa fii multumit de produsul realizat si de relatia de parteneriat cu firma noastra. Pentru ca ne plac parteneriatele de durata!