Livrarea produselor

Livrarea produselor- Imediat dupa finalizarea comenzii, vei fi contact in cel mult 15 minute de un membru al echipei eCBR pentru confirmarea acesteia. Dupa confirmare, vei primi un e-mail cu toate detaliile, precum si data estimativa a livrarii.

In cazul in care te rezgandesti si doresti sa modifici sau sa anulezi comanda deja finalizata, ne poti contacta telefonic pentru a discuta acest aspect.

Important! Te rugam sa iei in considerare atunci cand vrei sa modifici sau sa anulezi comanda, stadiul acesteia. In cazul in care comanda este deja in curs de livrare, aceasta nu mai poate fi modificata sau anulata.

In momentul inregistrarii comenzii, poti opta pentru modalitatea de livrare.
Poti alege urmatoarele variante:
– Livrare prin curier rapid: timpul de livrare pentru aceasta optiune este de 1-2 zile lucratoare din momentul predarii coletului catre curier.

– Livrare in aceeasi zi: daca inregistrezi o comanda pana in ora 12:00 si doresti livrarea coletului in Bucuresti, poti selecta optiunea de livrare in aceeasi zi. Astfel, comanda va fi livrata in aceeasi zi, in intervalul 17:00-22:00. Aceasta optiune este disponibila doar pentru anumite produse publicitare! Te rugam sa contactezi un membru al echipei eCBR pentru a afla daca pentru produsele solicitate se aplica acest tip de livrare

– Ridicare de la sediile noastre: daca produsele pe care le-ai comandat se afla pe stoc, poti sa le ridici imediat de la unul din sediile noastre. Aceasta optiune este disponibila doar pentru anumite produse publicitare! Te rugam sa contactezi un membru al echipei eCBR pentru a afla daca produsele solicitate pot fi ridicate din cadrul sediilor eCBR.