• Port carti de vizita din piele

  Port carti de vizita de calitate superioara cu o suprafata extrem de lucioasa invelit cu piele, cu inchidere magnetica. Va recomandam personalizarea prin gravura laser.

  2,10 € + TVA
 • Suport carti de vizita

  Cu acest produs aveti stil si eleganta: produsul este invelit cu piele ecologica de inalta calitate, cu inchidere magnetica. Recomandam personalizarea prin gravura laser.

  2,25 € + TVA
 • Port carti de vizita din aluminiu

  Port carti de vizita din aluminiu mat. Recomandam personalizarea prin gravura.

  0,64 € + TVA
 • Port carti de vizita din metal

  Port carti de vizita din metal mat. Recomandam personalizarea prin gravura laser.

  1,30 € + TVA
Se afiseaza 1-4 din 4 articole
Port carti de vizita personalizat

Port carti de vizita personalizat si nu-l vei mai incurca niciodata cu cel al colegilor. Acesta este destul de incapator, incat sa poata gazdui cele mai importante sau cele mai des folosite carti de vizita. Daca vrei sa tii in el cartile personale de vizita este super. Vei avea un aer profesional de fiecare data cand vei oferi o carte de vizita....

Port carti de vizita personalizat si nu-l vei mai incurca niciodata cu cel al colegilor. Acesta este destul de incapator, incat sa poata gazdui cele mai importante sau cele mai des folosite carti de vizita. Daca vrei sa tii in el cartile personale de vizita este super. Vei avea un aer profesional de fiecare data cand vei oferi o carte de vizita.

Fii asadar un profesionist si comanda acum port carti de vizita personalizat. Bineinteles poti comanda mai multe pentru a le oferi cadou angajatilor tai. Acestia vor fi incantati de utilitatea lui. 

Un port carti de vizita personalizat te ajuta sa fii organizat, dar si cool in acelasi timp. Te poti lauda cu o astfel de achizitie, de ce nu!

Citeste mai mult...