• Pop-up Desk maxi 88x208 cm

  Complet personalizabil si cu un blat de lemn elegant, foarte atent finisat, Pop-Up Desk 2x2 invita la dialog. Structura este de tip Pop-Up,in consecinta, este extensibila si foarte usor de montat si transportat. Sistemul este livrat intr-o geanta de transport. Aria de utilizare: standuri expozitionale, showroom-uri, conferinte, evenimente, receptii, etc.

  128,43 € + TVA
 • Pop-up Desk 88x160 cm

  Complet personalizabil si cu un blat de lemn elegant, foarte atent finisat, Pop-Up Desk 2x2 invita la dialog. Structura este de tip Pop-Up, este extensibila si foarte usor de montat si transportat. Sistemul este livrat intr-o geanta de transport. Aria de utilizare: standuri expozitionale, showroom-uri, conferinte, evenimente, receptii, etc. 

  112,43 € + TVA
 • Wave Desk 110x158 cm

  Complet personalizabil si elegant, cu un blat de lemn atent finisat, pupitrul Wave Desk este foarte primitor. Structura este similara cu peretii display din categoria wave. Se transporta intr-o geanta textila de captusita cu burete dur. Intrebuintari: standuri expozitionale, showroom, conferinte, evenimente, receptii, etc

  140,43 € + TVA
 • Promoter Desk 80x181cm/30x80cm

  Promoter Desk Premium reprezinta un spatiu publicitar suplimentar si un spatiu de depozitare pentru ustensilele dumneavoastra promotionale. Doar plasati-l in fata unui display Pop-Up si campania dumneavoastra publicitara este ca si realizata!  Se foloseste cu precadere pentru sampling, prezentari de produs, campanii publicitare, etc.

  81,90 € + TVA
Se afiseaza 1-4 din 4 articole
Counter

Sistem de expunere tejghea sau counter este potrivit pentru modul de expunere a varietatii produselor, care este construit pentru a va promova si pentru a atrage atentia asupra produselor. Standurile tejghea se pot folosi in orice parte a unui spatiu comercial, pentru ca fac posibila comunicarea cu clientul si confera vizibilitate tututror produ...

Sistem de expunere tejghea sau counter este potrivit pentru modul de expunere a varietatii produselor, care este construit pentru a va promova si pentru a atrage atentia asupra produselor. Standurile tejghea se pot folosi in orice parte a unui spatiu comercial, pentru ca fac posibila comunicarea cu clientul si confera vizibilitate tututror produselor. Echipa eCBR iti sta la dispozitie cu standuri expozitionale variate, potrivite pentru a-ti promova afacerea sau produsele cu succes!

Citeste mai mult...