• Roll-up premium 80x200 cm

  Ideal pentru prezentari de inalta calitate, in locatii deosebite. Este foarte usor de montat si demontat. Mesajul publicitar se fixeaza prin sistem click in partea de jos, cat si in partea de sus.

  54,00 € + TVA
 • Roll-up dublu 85x200 cm

  O idee excelenta pentru prezentari rapide, de succes. Montati sistemul, agatati cele doua mesaje imprimate si totul este gata! In partea superioara si inferioara, mesajul se lipeste cu ajutorul benzilor dublu adezive.

  74,75 € + TVA
 • Roll-up 150x200 cm

  Display-ul Roll-up este fabricat din elemente de aluminiu de foate buna calitate si asigura o planeitate excelenta a mesajului publicitar imprimat. Montati tija metalica si scoateti usor mesajul imprimat, fixandu-l de tija cu bara speciala aflata in partea de sus.

  65,56 € + TVA
 • Roll-up 120x200 cm

  Roll-up fabricat din elemente de aluminiu de foarte buna calitate si asigura o planeitate excelenta a mesajului publicitar imprimat. Montati tija metalica si scoateti usor mejsaul imprimat.

  50,62 € + TVA
 • Roll-up 100x200 cm

  Display-ul roll-up este fabricat din elemente de aluminiu de foarte buna calitate si asigura o planeitate excelenta a mesajului publicitar imprimat. Montati tija metalica si scoateti usor mesajul imprimat, fixandu-l de tija cu bara speciala, aflata in partea de sus.

  36,56 € + TVA
 • Roll-up 85x200 cm

  Display-ul Roll-Up este fabricat din elemente de aluminiu de calitate si asigura o planeitate excelenta a mesajului publicitar imprimat. Montati tija metalica si scoateti usor mesajul imprimat, fixandu-l de tija cu bara speciala aflata in partea de sus.

  31,17 € + TVA
 • Roll-up 80x200 cm

  Ideal pentru prezentari de inalta calitate, in locatii deosebite. Display-ul Roll-Up de inalta performanta este de asemenea, foarte usor de montat sau demontat. Mesajul publicitar printat de fixeaza prin sistem click in partea de jos cat si in partea de sus.

  30,06 € + TVA
 • Roll-up 60x160 cm

  Display-ul Roll-up 60x160cm este confectionat din aluminiu si asigura o planeitate excelenta a mesajului publicitar imprimat. Montati tija metalica si scoateti usor mesajul imprimat, fixandu-l de tija cu bara speciala aflata in partea de sus.

  26,25 € + TVA
Se afiseaza 1-8 din 8 articole
Roll-up

Roll up banner personalizat ieftin, calitate superioara! Rollup banner este un sistem expozitional portabil, foarte practic- se foloseste la conferinte, evenimente in aer liber, la lansari de produse sau targuri. Timp de realizare scurt si livrare rapida! Vezi acum catalogul cu roll up personalizat si alege-l pe cel potrivit afacerii tale!