GARANTIE 300%

Echipa eCBR doreste sa-ti multumeasca ca ne-ai ales cu incredere de fiecare data, iar daca totusi serviciile noastre nu te-au multumit in totalitate, am implementat sistemul garantiei de 300% in care iti asiguram:

 

La noi ai garantie 300% intotdeauna, pentru orice produse comandate!

Ca in orice alte domenii, si in productia publicitara pot aparea diverse probleme uneori, iar noi ne-am gandit la o solutionare rapida, pentu ca voi sa fiti multumiti in totalitate de serviciile pe care vi le oferim.

Criteriile pe care se bazeaza garantia 300% sunt urmatoarele:

 

1. 100% iti vom reface lucrarea GRATUIT, in cazul in care se vor constata erori de tiparire, confectionare sau imprimare, care sa ne apartina.

Exemplu: deteriorarea materialului unui tricou la imprimare, deteriorarea materialului unei casete luminoase, etc. Trebuie doar sa ne contactezi la numarul de telefon afisat pe site, iar noi ne vom ocupa de restul, fara a-ti percepe vreun cost.

 

2. 100% iti vom reface lucrarea la un pret redus (stabilit de comun acord) in cazul in care se vor observa erori care nu ne apartin.

Spre exemplu, deteriorarea unei casete luminoase care nu a fost montata de noi.

Trebuie doar sa ne contactezi la numarul de telefon afisat pe site sau sa ne scrii la office@ecbr.ro si vom solutiona problema impreuna.

 

3. 100% vom acorda o reducere substantiala pentru o viitoare lucrare, daca termenul stabilit de livrare nu va fi respectat.

Ne plac parteneriatele de lunga durata si suntem punctuali, dar din diverse motive se poate intampla ca produsul sa nu fie livrat exact la data estimata. In acest caz, ne-am gandit sa remediem situatia printr-o reducere pe care o vom aplica la urmatoarea ta comanda.

 

Nota

 

Acest sistem de reducere 300% se imbina din 3 reguli mentionate mai sus, a caror conditii sunt stabilite de  catre noi.

 

Exemplele de mai sus cu eventualele stricaciuni, probleme, sunt fictive, ele fiind mentionate doar pentru informarea clientilor nostri. Nu inseamna ca s-a si intamplat acest lucru.

 

Suntem preventivi si ne-am gandit ca orice problema se poate remedia, in cazul in care va fi nevoie.

 

Pentru orice probleme sau nelamuriri, ne puteti contacta la numarul de telefon 021 796 15 54 sau sa ne scrieti la adresa de email: office@ecbr.ro.