• Pop-up 434 x 230 cm

  Pop-up-ul drept reprezinta o alegere ideala pentru prezentarea unui mesaj publicitar de dimensiuni mari ( inaltime 2,30m) in cadrul expozitiilor, congreselor, prezentarilor, etc). Este un sistem pliabil de bare, care se monteazza usor, chiar si de o singura persoana.

  416,25 € + TVA
 • Pop-up 359x230 cm

  Pop-up-ul drept reprezinta suportul ideal de prezentare a unui mesaj publicitar de dimensiuni mari ( inaltime 2,30m) in cadrul expozitiilor, congreselor, prezentarilor,etc. Este un sistem pliabil de bare care se monteaza rapid chiar si de o singura persoana.

  346,80 € + TVA
 • Pop-up 414x230 cm

  Acest pop-up reprezinta suportul ideal de prezentare a unui mesaj publicitar de dimensiuni mari (inaltime 2,30m), in cadrul expozitiilor, congreselor, prezentarilor, etc. Este un sistem pliabil de bare, care se monteaza rapid.

  385,00 € + TVA
 • Pop-up 322x230 cm

  Display-ul de tip pop-up curb, reprezomta siportul ideal de prezentare a unui mesaj publicitar de dimensiuni mari (inaltime 2,30m) in cadrul expozitiilor, prezentarilor, congreselor, etc. Este un sistem pliabil de bare, care se monteaza foarte rapid.

  338,40 € + TVA
Se afiseaza 1-4 din 4 articole
Pop-up

Realizam Pop up banner la preturi avantajoase! Sistem pop up spider publicitar la preturi convenabile!  Sunt ideale pentru conferinte, prezentari de produs, lansari, etc. Vezi ofertele eCBR si nu rata promotiile zilnice! Timp de executie scurt si livrare rapida!