• Accesoriu pop-up raft

  Raftul pop-up este folosit pentru a afisa produse fara a ocupa loc in plus. Raftul se monteaza benzilor magnetice si este compatibil cu orice sistem de tip pop-up drept.

  14,40 € + TVA
 • Accesoriu pop-up 50W

  Spotul luminos este folosit pentru a mari vizibilitatea mesajului publicitar in condiții de iluminare redusa. Acest spot este compatibil cu toate sistemele de tip pop-up.

  12,00 € + TVA
 • Greutate apa

  Greutatea de apa se aseaza peste baza cruce a steagurilor pentru o stabilitatea sporita.

  5,25 € + TVA
 • Baza steag Tarus

  Proiectata pentru a fi folosita la exterior, baza tarus poate fi folosita la orice steag lacrima sau pana.

  12,50 € + TVA
 • Baza steag Premium

  Proiectata pentru a fi folosita la exterior cat si interior, baza premium poate fi folosita la orice steag lacrima sau pana. Se poate adauga o greutate de apa pentru stabilitate sporita.

  25,00 € + TVA
 • Baza steag Cruce economic

  Proiectata pentru a fi folosita la exterior cat si interior, baza cruce poate fi folosita la orice steag lacrima sau pana . Se poate adauga o greutate de apa pentru stabilitate sporita.

  10,00 € + TVA
Se afiseaza 1-6 din 6 articole
Accesorii

Accesorii steaguri - acestea completeaza atat steagurile de mici dimensiuni, cat si pe cele de simensiuni mari, astfel incat efectul final sa ofere un aspect placut! Baza steag cruce, baza seag tarus, baza steag premium, disponibile la preturi avantajoase! Vezi ofertele pe site si nu pierde promotiile periodice la accesorii steaguri! Livrare rap...

Accesorii steaguri - acestea completeaza atat steagurile de mici dimensiuni, cat si pe cele de simensiuni mari, astfel incat efectul final sa ofere un aspect placut! Baza steag cruce, baza seag tarus, baza steag premium, disponibile la preturi avantajoase! Vezi ofertele pe site si nu pierde promotiile periodice la accesorii steaguri! Livrare rapida in toata Romania!

Citeste mai mult...