• Invitatii

  0,36 € + TVA
 • Coli cu antet

  0,15 € + TVA
 • Brosuri

  0,90 € + TVA
 • Mape cu buzunar

  0,65 € + TVA
 • Pliante A4

  0,36 € + TVA
 • Carti de vizita - print fata-verso

  Cartile de vizita reprezinta o metoda clasica de promovare a unei afaceri, cu care nu veti da gres niciodata. Elementul esential al unei carti de vizita este numele dumneavoastra sau al firmei, acesta trebuie sa fie proeminent pentru a fi usor de observat si de retinut.

  0,08 € + TVA
 • Flyere

  Flyerele sunt printre cele mai eficiente instrumente de promovare, din punct de vedere al calitatii, dar si din considerente ale pretului. Scopul acestora este sa livreze o reclama memorabila, care sa starneasca interesul posibililor clienti. Flyerele sau pliantele, au rolul de a atrage posibili noi clienti, dar si de a ii fideliza pe cei deja existenti. 

  0,09 € + TVA
Se afiseaza 1-7 din 7 articole
Tipografie

Cauti materiale tipografice pentru afacerea ta? eCBR iti pune la dispozitie flyere personalizate ieftine sau pliante, dupa cum le stim cu totii. Flyere publicitare foloseste toata lumea, insa putini stiu care sunt elementele esentiale ale utilizarii acestora. Noi va realizam flyere originale, cu un desgin special afacerii pe care o reprezentati!...

Cauti materiale tipografice pentru afacerea ta? eCBR iti pune la dispozitie flyere personalizate ieftine sau pliante, dupa cum le stim cu totii. Flyere publicitare foloseste toata lumea, insa putini stiu care sunt elementele esentiale ale utilizarii acestora. Noi va realizam flyere originale, cu un desgin special afacerii pe care o reprezentati! Carti de vizita personalizate, ideale pentru orice persoana care vrea sa aiba o amprenta a afacerii sale! Va stam la dispozitie cu carti de vizita personalizate ieftine, realizate intr-un timp util, iar in cazul in care nu aveti o grafica deja pregatita, o realizam noi! La o comanda minima de 200,00 RON primiti GRATIS 100 de carti de vizita! Livrare rapida in toata tara! 

Citeste mai mult...