• Roll-up

  Roll up banner personalizat ieftin, calitate superioara! Rollup banner este un sistem expozitional portabil, foarte practic- se foloseste la conferinte, evenimente in aer liber, la lansari de produse sau targuri. Timp de realizare scurt si livrare rapida! Vezi acum catalogul cu roll up personalizat si alege-l pe cel potrivit afacerii tale!

 • Pop-up

  Realizam Pop up banner la preturi avantajoase! Sistem pop up spider publicitar la preturi convenabile!  Sunt ideale pentru conferinte, prezentari de produs, lansari, etc. Vezi ofertele eCBR si nu rata promotiile zilnice! Timp de executie scurt si livrare rapida!

 • Wave

  Sisteme de expunere personalizate wave de dimensiuni mari, care ofera un aspect vizual deosebit datorita formei inedite. Este potrivit pentru expozitii, conferinte, prezentari sau lansari de produse. eCBR iti sta la dispozitie cu sisteme de expunere de care ai nevoie pentru a iesi in evidenta. Wave este proiectat pentru a monta usor mesajul publicitar, multumita materialului textil care se  muleaza pe structura din aluminiu.

 • Counter

  Sistem de expunere tejghea sau counter este potrivit pentru modul de expunere a varietatii produselor, care este construit pentru a va promova si pentru a atrage atentia asupra produselor. Standurile tejghea se pot folosi in orice parte a unui spatiu comercial, pentru ca fac posibila comunicarea cu clientul si confera vizibilitate tututror produselor. Echipa eCBR iti sta la dispozitie cu standuri expozitionale variate, potrivite pentru a-ti promova afacerea sau produsele cu succes!

 • Standere

  Sisteme de expunere banner, panou afisaj sau stand brosuri. Sunt ideale pentru promovare, usor de instalat, flexibile si portabile. Sunt eficiente pentru ca va ajuta sa va promovati afacerea cu ajutorul mesajelor publicitare care sunt foarte vizibile. La eCBR gasesti o gama variata de bannere, stand brosuri ieftin sau panouri de afisaj ieftine, pentru a-ti promova afacerea inteligent!

 • Steaguri

  Steaguri publicitare personalizate, ideale pentru a-ti mari vizibilitatea, dar si pentru a-ti promova afacerea! La eCBR gasesti steag lacrima personalizat, steag pana personalizat si la preturi avantajoase! Alege sa-ti promovezi afacerea intr-un mod inteligent! Vezi ofertele zilnice de pe site si alege-ti steagul personalizat!

 • Corturi

  Corturi personalizate, ideale pentru evenimene outdoor, prezentari de produse sau trasee de competitii sportive. Acestea aduc valoare imaginii companiei si sun extrem de usor de montat. Corturile promotionale atrag vizitatori prin simpla vedere a anuntului/ brand-ului imprimat. Cortul promotinal poate fi personalizat cu mesajul dorit! Corturile promotionale mai sunt folosite si la evenimente sociale, intalniri de afaceri si targuri, pentru ca sunt o metoda ieftina si eficienta de publicitate!

 • Accesorii

  Accesorii steaguri - acestea completeaza atat steagurile de mici dimensiuni, cat si pe cele de simensiuni mari, astfel incat efectul final sa ofere un aspect placut! Baza steag cruce, baza seag tarus, baza steag premium, disponibile la preturi avantajoase! Vezi ofertele pe site si nu pierde promotiile periodice la accesorii steaguri! Livrare rapida in toata Romania!

pe pagina
 • Accesoriu pop-up raft

  Raftul pop-up este folosit pentru a afisa produse fara a ocupa loc in plus. Raftul se monteaza benzilor magnetice si este compatibil cu orice sistem de tip pop-up drept.

  14,40 € + TVA
 • Accesoriu pop-up 50W

  Spotul luminos este folosit pentru a mari vizibilitatea mesajului publicitar in condiții de iluminare redusa. Acest spot este compatibil cu toate sistemele de tip pop-up.

  12,00 € + TVA
 • Greutate apa

  Greutatea de apa se aseaza peste baza cruce a steagurilor pentru o stabilitatea sporita.

  5,25 € + TVA
 • Baza steag Tarus

  Proiectata pentru a fi folosita la exterior, baza tarus poate fi folosita la orice steag lacrima sau pana.

  12,50 € + TVA
 • Baza steag Premium

  Proiectata pentru a fi folosita la exterior cat si interior, baza premium poate fi folosita la orice steag lacrima sau pana. Se poate adauga o greutate de apa pentru stabilitate sporita.

  25,00 € + TVA
 • Baza steag Cruce economic

  Proiectata pentru a fi folosita la exterior cat si interior, baza cruce poate fi folosita la orice steag lacrima sau pana . Se poate adauga o greutate de apa pentru stabilitate sporita.

  10,00 € + TVA
 • L Banner Plus

  Sistemul l-banner poate fi folosit cu usurinta pentru prezentari de produs, in cadrul expozitiilor si targurilor, pentru afisare in showroom sau in timpul conferintelor. Poate fi montat cu usurinta iar mesajul imprimat poate fi schimbat in mai putin de 5 minute. Greutatea redusa si geanta din material textil va va ajuta sa il transportati la intalniri si...

  26,10 € + TVA
 • L Banner

  Sistemul l-banner poate fi folosit cu usurinta pentru prezentari de produs, in cadrul expozitiilor si targurilor, pentru afisare in showroom sau in timpul conferintelor. Poate fi montat cu usurinta iar mesajul imprimat poate fi schimbat in mai putin de 5 minute. Greutatea redusa a sistemului si geanta din material textil va va ajuta sa il transportati la...

  18,12 € + TVA
 • X Banner

  Montati pur si simplu bara de sprijin si suspendati mesajul publicitar printat pe cele patru bare de tensionare. Acesta va ramane in permanenta tensionat, pentru o excelenta vizibilitate. X-Banner are o greutate extrem de redusa, fiind foarte usor de transportat si de mutat dintr-o locatie in alta. Inaintea montarii, print-ul trebuie perforat la colturi. 

  16,04 € + TVA
 • Panou afisaj cu fata dubla B2

  A-board-uleste unul dintre cele mai folosite sisteme de afisaj stradal.Pretul il recomanda ca fiind un produs economic. Profilul de prindere click face ca schimbarea acestora sa fie rapida si usoara. Greutatea sistemului si calitatea imbinarilor caracterizeaza un sistem robust, rezistent la intemperii si vant puternic. Sistemul se livreaza ambalat separat...

  61,25 € + TVA
 • Panou afisaj cu fata dubla A1

  A-board-ul  este unul dintre cele mai folosite sisteme de afisaj stradal. Pretul il recomanda ca fiind un produs economic. Profilul de prindere click face ca schimbarea acestora sa fie rapida si usoara. Greutatea sistemului si calitatea imbinarilor caracterizeaza un sistem robust, rezistent la intemperii si vant puternic. Sistemul se livreaza ambalat...

  68,75 € + TVA
 • Stand brosuri Z Plexiglas A4

  Avand un design special, acest suport pentru brosuri poate fi pliat fara probleme, fiind creat pentru utilizare frecventa. Poate fi mutat din loc in loc pentru o cat mai buna vizibilitate a brosurilor dumneavoastra.

  86,25 € + TVA
Se afiseaza 1-12 din 41 articole
Sisteme de expunere

Cauti sisteme de expunere publicitara? La eCBR gasesti sisteme de expunere ieftine, sisteme de expunere pop-up, sisteme de expunere tejghea, sisteme de expunere counter, steaguri promotionale personalizate, accesorii steaguri, standuri brosuri personalizate, sisteme de afisaj cu fata dubla, etc. Aceste sisteme de expunere publicitara te ajua sa-...

Cauti sisteme de expunere publicitara? La eCBR gasesti sisteme de expunere ieftine, sisteme de expunere pop-up, sisteme de expunere tejghea, sisteme de expunere counter, steaguri promotionale personalizate, accesorii steaguri, standuri brosuri personalizate, sisteme de afisaj cu fata dubla, etc. Aceste sisteme de expunere publicitara te ajua sa-ti cresti imaginea brand-ului sau sa-ti promovezi produsele pe care le comercializezi. Vezi ofertele pentru sistemele de expunere la eCBR si promoveaza-ti afacerea corect, oferindu-i personalitate! 

Citeste mai mult...