pe pagina
Se afiseaza 1-12 din 34 articole
Pixuri personalizate

Atunci cand brandul tau are nevoie de intariri, poti folosi una dintre cele mai eficiente metode de promovare: pixuri personalizate! Fii decis si ia ceaa mai buna hotarare pentru tine si pentru afacerea ta. Indiferent de domeniu in care activezi, aceasta metoda de promovare este potrivita. Poti jongla foarte usor folosind pixuri personalizate. T...

Atunci cand brandul tau are nevoie de intariri, poti folosi una dintre cele mai eficiente metode de promovare: pixuri personalizate! Fii decis si ia ceaa mai buna hotarare pentru tine si pentru afacerea ta. Indiferent de domeniu in care activezi, aceasta metoda de promovare este potrivita. Poti jongla foarte usor folosind pixuri personalizate. Te poti adresa tuturor categoriilor de varsta si tuturor claselor sociale. Indiferent de acestea, oricine foloseste instrumente de scris intr-un mod frecvent. 

Atata timp cat logo-ul tau este imprimat pe acest tip de material promotional, fii sigur ca va circula. Un pix este un obiect usor de transferat. Acesta, exact ca si banii, trece cu usurinta de la un individ la altul. Acest lucru il transforma automat intr-o metoda de promovare eficienta si la indemana oricui. 

Pixuri personalizate ieftine si eficiente! 

Fiind si o meoda ieftina de promovare, aceasta iti ofera garantia satisfactiei. Un pix nu costa mult, dar o duzina de pixuri personalizate iti vor aduce tot atatia clienti. Unde nu mai punem la socoteala si faptul ca un singur astfel de pix va trece prin mana a minim 2 persoane. Deci cu un singur pix poti cuceri minim  doua persoane. Asta daca pronosticul nu este unul pozitiv. Altfel poti avea norocul sa tranziteze chiar mult mai multe persoane. 

Metoda pixuri personalizate este recomandata de marketerii din intreaga lume. Aceasta a fost adoptata de companii mici si mijlocii, dar si de companiile uriase, mai ales pe plan intern. Cu un calcul matematic simplu, daca fiecare angajat al tau are un astfel de pix, cu siguranta acel pix va ajunge in mana a minim o persoana. 

Agentia eCBR iti ofera sansa de a comanda din mai multe modele de pixuri personalizate. Acestea pot fi livrate oriunde in tara. Trimite-ne logo-ul tau, spune-ne de care pixuri doresti si noi iti vom indeplini dorinta!

Citeste mai mult...