pe pagina
 • Set pix si rigla

  Rigla din plastic cu gradatie de 12 cm si pix cu capatmoale cu corp argintiu mat. Are mina albastra si este disponibil in mai multe culori. Ideal pentru personalizare.

  0,42 € + TVA
 • Pix cu cerneala invizibila

  Pix cu cerneala invizibila si lanterna UV. Apasati butonul pentru a aprinde lumina si astfel veti vedea ce ati scris.Are 3 baterii tip celula incluse. Ideal pentru imprimare.

  0,39 € + TVA
 • Set de lux pentru birou

  Set de lux pentru birou cu pix cromat, cu mina neagra si notite galbene, pe baza din aliaj de zinc. Ideal pentru personalizare.

  4,70 € + TVA
 • Pix cu baza suport

  Pix cu corp din aluminiu si snur metalic, pe suport metalic. Mina albastra. Ideal pentru personalizare.

  3,70 € + TVA
 • Pix din plastic cu suport

  Pix din plastic cu suport si snur elastic, cu mina albastra. Ideal pentru imprimare.

  0,80 € + TVA
 • Pix modern biodegradabil

  Pix modern biodegradabil, cu deschidere prin apasare si mina albastra. Plasticul este disponibil in mai multe culori. Ideal pentru personalizare.

  0,19 € + TVA
 • Pix si stilou din lemn de trandafir

  Pix si stilou din lemn de trandafir in cutie de lemn, ideala pentru personalizare.

  5,61 € + TVA
 • Pix din lemn

  Pix din lemn cu model simpatic. Model cu clown, pirat sau printesa. Au mina albastra si sunt ideale pentru personalizare.

  0,70 € + TVA
 • Pix metalic cu functie touch

  Pix din metal cu functie touch, mecanism de rotire si mina albastra. Cele 8 inele gravate ofera comoditate in timpul scrisului. Recomandam personalizarea prin tampografie.

  0,30 € + TVA
 • Pix din plastic

  Pix din plastic cu mecanism de rasucire, in forma eleganta subtire, cu mina albastra si touchpad, cu care se poate lucra usor pe toate smart-phonurile si tablet PC-uri. Recomandam personalizarea prin tampografie.

  0,21 € + TVA
 • Pix Rio-Silver

  Pix Rio-Silver cu clip metalic, grip cauciucat cu mina jumbo. Va recomandam personalizarea prin tampografie.

  0,13 € + TVA
 • Pix plastic cu pete

  Pix plastic cu puncte pe corp si mina groasa. Recomandam personalizarea prin tampografie.

  0,25 € + TVA
Se afiseaza 1-12 din 34 articole
Pixuri personalizate

Atunci cand brandul tau are nevoie de intariri, poti folosi una dintre cele mai eficiente metode de promovare: pixuri personalizate! Fii decis si ia ceaa mai buna hotarare pentru tine si pentru afacerea ta. Indiferent de domeniu in care activezi, aceasta metoda de promovare este potrivita. Poti jongla foarte usor folosind pixuri personalizate. T...

Atunci cand brandul tau are nevoie de intariri, poti folosi una dintre cele mai eficiente metode de promovare: pixuri personalizate! Fii decis si ia ceaa mai buna hotarare pentru tine si pentru afacerea ta. Indiferent de domeniu in care activezi, aceasta metoda de promovare este potrivita. Poti jongla foarte usor folosind pixuri personalizate. Te poti adresa tuturor categoriilor de varsta si tuturor claselor sociale. Indiferent de acestea, oricine foloseste instrumente de scris intr-un mod frecvent. 

Atata timp cat logo-ul tau este imprimat pe acest tip de material promotional, fii sigur ca va circula. Un pix este un obiect usor de transferat. Acesta, exact ca si banii, trece cu usurinta de la un individ la altul. Acest lucru il transforma automat intr-o metoda de promovare eficienta si la indemana oricui. 

Pixuri personalizate ieftine si eficiente! 

Fiind si o meoda ieftina de promovare, aceasta iti ofera garantia satisfactiei. Un pix nu costa mult, dar o duzina de pixuri personalizate iti vor aduce tot atatia clienti. Unde nu mai punem la socoteala si faptul ca un singur astfel de pix va trece prin mana a minim 2 persoane. Deci cu un singur pix poti cuceri minim  doua persoane. Asta daca pronosticul nu este unul pozitiv. Altfel poti avea norocul sa tranziteze chiar mult mai multe persoane. 

Metoda pixuri personalizate este recomandata de marketerii din intreaga lume. Aceasta a fost adoptata de companii mici si mijlocii, dar si de companiile uriase, mai ales pe plan intern. Cu un calcul matematic simplu, daca fiecare angajat al tau are un astfel de pix, cu siguranta acel pix va ajunge in mana a minim o persoana. 

Agentia eCBR iti ofera sansa de a comanda din mai multe modele de pixuri personalizate. Acestea pot fi livrate oriunde in tara. Trimite-ne logo-ul tau, spune-ne de care pixuri doresti si noi iti vom indeplini dorinta!

Citeste mai mult...