Tricouri personalizate- Promovare prin intermediul textilelor personalizate

Textile personalizate- de ce aceasta metoda este atat de utilizata?

Ai un articol textil pe care vrei sa-l personalizezi? Atunci eCBR este locul potrivit, pentru ca la noi poti personaliza orice materiale textile doresti: tricouri, tricouri polo, camasi personalizate, sepci personalizate, sorturi, manusi, fulare, umbrele, genti, materiale sportive, sacose din panza personalizate, bluze, cravate, halate, etc.

Noi concepem grafica pe computer intr-un fisier vectorial, stabilind dimensiunile in functie de marimea obiectului ce trebuie personalizat, pe baza preferintelor tale.

Iata cateva tipuri de imprimare textila :

SUBLIMARE TEXTILA

Metoda sublimarii textile presupune un proces destul de simplu, dar cu rezultate de exceptie. Pentru realizarea acesteia se utilizeaza cerneluri sensibile la temparaturile mari, care adera si se imprastie pe suprafata aplicata. De indata ce imaginile au fost printate pe hartiile de transfer termic, acestea se pot aplica pe suprafetele dorite si sunt personalizate prin intermediul preselor termice care completeaza procesul. Diferenta dintre sublimarea textila si alte metode de personalizare este ca aceasta metoda asigura o rezistenta mai indelungata.

SERIGRAFIE

Aceasta metoda se realizeaza prin aplicarea cernelii pe suprafata textila dorita prin intermediul unei site serigrafice. Serigrafia este limitata de vascozitatea cenrnelii, fiind recomandata pentru tiraje foarte mari, numarul de culori este limitat, iar imaginea se repeta.

Print-ul textil

Acest tip de print se efectueaza la o imprimanta dintre cele mai bune, care poate reda intensitatea culorilor si detaliilor intr-o calitate superioara. Se recomanda printarea pe orice material care contine minim 50% bumbac si care poate fi aplatizat.

Atunci cand alegeti sa personalizati un tricou trebuie sa luati in considerare mai multi factori, pe langa culoare si dimensiuni. Atat culoarea cat si elementele ce urmeaza sa fie imprimate sunt la fel de importante.

In cadrul companiilor publicitare tricourile personalizate sunt in mod cert un plus, deoarce cu cat vor fi mai bine personalizate si cu cat vor avea un aspect original,cu atat vor fi purtate mai mult. Prin purtarea indelungata a unui tricou de acest gen, marim vizibilitatea asupra companiei noastre, asupra logo-ului si astfel, numarul potentialilor clienti va creste.

Tricoul personalizat poate fi oferit atat persoanelor din companii, organizatii, dar si persoanelor apropiate, tinand cont de faptul ca acestea pot fi inscriptionate cu citate celebre, mesaje amuzante, etc.

Daca te intrebi unde poti sa personalizezi tricouri, eCBR e solutia perfecta! Noi iti punem la dispozitie mostre, dar si libertatea de a-ti ridica chiar tu coletul, direct de la sediu.

Echipa eCBR este atenta la detalii si la nevoile clientilor sai si in acest sens, iti stam la dispozitie cu o gama larga de produse si oferte pe masura! Poti sa vezi materialele textile gata de personalizare facand click aici.