Pixuri personalizate- metoda rapida si eficienta de promovare

Pixuri personalizate in Bucuresti si nu numai.

Cand vine vorba de scris, accesoriul omniprezent este fara indoiala, pixul. De la servicii bancare, servicii de telecomunicatii si pana la grila de produse promotionale a alimentelor sau a bauturilor, pixurile promotionale sunt prezente peste tot.

In orice incapere am intra, sigur vom remarca cel putin un pix personalizat. Acest lucru este datorat companiilor ce apeleaza la gravarea propriilor insemne distinctive pe pixuri sau stilouri pentru promovare si vizibilitate.

Fie ca doriti sa personalizati pixuri pentru a face un cadou cunoscutilor, fie ca le oferiti in cadrul job-ului, acestea nu ar trebui sa lipseasca dintr-o campanie de publicitate.

Iata cateva categorii de pixuri personalizate, pe care le poti alege pentru compania ta:

CLASIC

Acest tip este cel mai comun, dar si cel mai apreciat din perspectiva calitate-pret. Design-ul sau este simplu, insa acest tip se bazeaza pe flexibilitate. Oamenii au tendinta de a folosi lucruri simple pe care sa se poata baza oricand, indiferent daca vorbim despre un obiect sau despre un serviciu.

STRUCTURA FLEXIBILA

Acest tip de pix este atractiv pentru majoritatea clientilor, insa, atunci cand doriti sa va folositi de acestea, trebuie sa analizati daca pachetul de servicii oferite de compania dumneavoastra sunt la fel de flexibile. Daca raspunsul este da, atunci aceasta este alegerea pefecta!

DESIGN ROTUNJIT

Acest tip denota un aer sofisticat si reprezinta un accesoriu stilish in orice birou. Daca doriti sa optati pentru design-ul rotunijt, trebuie sa stiti ca aceste tipuri de pixuri sunt asociate cu un costum si o cravata. Credeti ca imaginea clientului dumneavoastra se incadreaza in acest tipar? Atunci pixurile rotunjite sunt cele pe care va puteti baza.

STILUS

Atunci cand spunem Stilus, spunem versatilitate.Este folosit pentru scopuri diverse si poate individualiza imaginea companiei dumneavoastra de restul companiilor. Este o metoda de expunere a brandului des intalnita si nu da gres niciodata.

STILOUL

Pentru clientii bussines acest instrument este cel mai sofisticat. Poate avea tapiterie din piele, cu un finisaj lucios si cu o penita rezistenta.

Acest instrument se alege de obicei pentru un public pivilegiat(colaboratori,furnizori) si cu siguranta va veti face remarcat prin intermediul acestui instrument.

Daca te intrebai unde poti sa personalizezi pixuri in Bucuresti, eCBR e locul potrivit! Poti sa arunci o privire aici si sa-ti alegi acum pixul preferat.