Prosoape personalizate – un cadou cu multe beneficii

Prosoape personalizate – un cadou bun pentru cei dragi, dar si pentru afacerea ta!

Daca ti se intampla sa ramai fara idei de cadouri, noi suntem aici sa te ajutam. Indiferent ca este vorba despre un cadou pentru o zi de nume, o zi de nastere, o nunta sau un botez, noi avem solutiile potrivite!

Potrivit ultimelor studii, oamenii prefera sa cumpere de cele mai multe ori cadourile direct de pe internet. Este o metoda prin care economisesti timp pretios si care iti ofera multe optiuni de unde poti alege cadoul perfect.

Prosoape personalizate – iata o idee de cadou util si totodata special. Aceste prosoape personalizate se pot darui nasilor, copiilor si cu ocazia diferitelor sarbatori sau evenimente importante.

In acelasi mod, prin personalizarea prosoapelor, va puteti promova si produsele sau serviciile. Cu siguranta ati vazut la piscina sau la mare o multime de oameni care aveau pe sezlong un prosop personalizat cu text sau cu poze.

Aceasta metoda este extrem de eficienta pentru ca va maximizeaza vizibilitatea, multumita numarului mare de persoane care va vad logo-ul imprimat pe prosop.

Prosoape personalizate prin broderie – un cadou util, care se realizeaza prin cea mai eleganta si durabila metoda.

Prosoapele personalizate sunt un must have si pentru cei ce detin hoteluri, spre exemplu. Este absolut necesar sa personalizati prosoape calitative cu numele hotelului, pentru a avea o imagine profesionista, dar si pentru un aspect mult mai placut.

La eCBR gasiti prosoape personalizate ieftine, disponibile in multe culori variate. Cu siguranta iti vei gasi nuanta preferata, potrivita logo-ului tau!

Pentru consultanta gratuita si oferte, ne puteti suna la 021.796.15.54 sau ne puteti scrie la adresa de e-mail office@ecbr.ro

 

Sursa foto: Flickr.com