Brelocuri personalizate cu poza sau text – o idee buna pentru un cadou

Brelocuri personalizate – sunt ideale pentru a-ti face publicitate sau pentru a oferi un cadou dragut persoanelor dragi!

 

Desi brelocul are relativ o suprafata mica de afisare, puteti fi siguri ca sunt personalizabile. Noi gasim metode avantajoase, ideale pentru brelocuri personalizate!

Daca va doriti sa promovati un brand cu ajutorul acestora, cu atat mai bine! Trebuie sa stiti ca de obicei cele mai simple metode au un succes uimitor! Daca nu vreti sa investiti foarte mult in promovare, brelocurile personalizate sunt solutia perfecta!

Avantajul acestora este ca pot fi atat elegante, cat si sport. Se pot personaliza prin serigrafie si gravura laser, cu ajutorul tehnologiei laser. Pot fi taiate sau gravate diverse materiale precum hartia, plasticul, lemnul, ceramica, metalul, materialul textil si pielea, asa ca va puteti alege brelocul preferat pentru personalizare, indiferent de materialul din care este realizat!

Un breloc personalizat va fi mereu un cadou apreciat, pentru ca poate surprinde intr-un mod placut pe oricine! De asemenea, poate fi folosit drept cadou corporate, pentru ca de-a lungul timpului acestea si-au castigat locul printre metodele esentiale de promovare a unei afaceri.

In plus, acestea sunt si foarte utile pentru ca ajuta la gasirea cheilor in timp util, infrumusetand si dand personalitate obiectelor uzuale. Din acest motiv, puteti personaliza cu incredere brelocuri pentru intreaga familie sau pentru grupul de prieteni!

Daca alegeti sa folositi un mesaj publicitar pentru brelocuri, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti:

– trebuie sa aveti un target al persoanelor carora le veti oferi obiectele personalizate

– produsul trebuie sa se diferentieze de cele asemanatoare lui ( prin calitate si un pret mai mic)

– o comunicare simpla, care sa transmita un mesaj cat mai clar

– relevanta ( daca aveti o patiserie, nu faceti brelcuri in forma de minge, spre exemplu)

La eCBR va asteptam cu brelocuri personalizate ieftine, brelocuri personalizate cu mesaje, brelocuri in forma de omulet, breloc smiley face si multe alte modele disponibile in diferite culori, la preturi avantajoase!

Pentru consultanta gratuita si oferte de pret, ne gasiti pe office@ecbr.ro sau la numarul de telefon 021.796.15.54

 

 

Sursa foto: Flickr.com