Sepci personalizate – ofera un cadou cu mesaje cool!

Sepci personalizate pentru campanii de promovare – foloseste-le cu incredere!

Sepcile au fost dintotdeauna un accesoriu util, insa acum le poti personaliza astfel incat sa fie si chic!

Majoritatea sepcilor pe care le vedem sunt inscriptionate cu insemnele producatorilor de echipamente sportive, insa tu le poti personaliza dupa bunul plac: cu un logo sau cu un mesaj amuzant!

Poti sa iesi usor in evidenta realizandu-ti propria gama de sepci personalizate ieftine, cu mesaje funny, de promovare sau cu sigla firmei tale.

Sepci imprimate – se realizeaza in primul rand cu scopul promovarii unui brand

Avantajele folosirii acestor materiale textile personalizate consta in cresterea imaginii si a profesionalismului firmei, pentru care vei plati un pret avantajos.  Este ideal ca angajatii tai sa poarte materiale textie personalizate, respectiv sepci personalizate, pentru a purta mereu la vedere emblema companiei. Astfel, te vei bucura de relcama gratuita ori de cate ori cineva va zari sigla ta!

Aceasta metoda iti asigura vizibilitate, siguranta si incredere in fata clientilor, dar si un aspect profi. 

Sepci personalizate - ofera un cadou cu mesaje cool
Sepci personalizate

Sepci personalizate se folosesc adesea pentru barbati, insa nu este exclus sa fie folosie si de sexul feminin, pentru ca au acelasi impact puternic de promovare!

Odata ce distribuiti aceste textile personalizate, va veti bucura de reclama gratuita un timp indelungat, pentru ca sunt rezistente in timp.

Sepci personalizate sunt folosite de obice la evenimentele sportive, in cadrul restaurantelor de tip fast-food, dar tu le poti personaliza pentru angajatii sau prietenii tai.

La eCBR gasesti o multime de sepci personalizate ieftine, ideale pentru afacerea ta, pentru ca stocul nostru este disponibil cu multe modele de sepci, in diferite forme si culori!

Pentru consultanta gratuita si oferte, ne poti scrie la office@ecbr.ro sau ne poti suna la 021.796.15.54 pentru ca suntem gata sa-ti realizam sepci personalizate perfecte!

 

Sursa foto : Flickr.com