Brichete personalizate – Obiecte versatile si utile pentru afacerea ta

Brichete personalizate – fie ca esti fumator sau nu, acest obiect nu trebuie sa-ti lipseasca!

Brichete personalizate – este un articol versatil folosit pentru a promova un brand, o afacere sau o companie. In plus, o bricheta este un cadou functional si util, mai ales pentru persoanele fumatoare.

Se gasesc foarte multe tipuri de brichete personalizate, de diverse culori si modele, de unica folosinta sau reincarcabile, dar cel mai important este sa gasiti modelul care este pretabil la imprimare, astfel incat personalizarea sa se poata realiza la o calitate superioara.

Brichete personalizate- un cadou util si versatil
Brichete personalizate

Exista diferite tipuri de brichete personalizate

In culori vii sau neutre, care nu atrag atentia, culoarea acesteia este elementul esential atunci cand doriti sa o personalizati. Trebuie sa alegeti o culoare potrivita afacerii pe care o detineti, iar apoi va veti putea gandi si la modelul pe care doriti sa-l imprimati, iar in cazul in care nu aveti unul, vi-l realizam noi!

Acest obiect nu este folositor doar fumatorilor, asa ca nu trebuie sa va faceti griji daca va ajunge in mainile unui nefumator. Sunt utile nu doar la aprinderea tigarilor, pentru ca brichetele personalizate sunt multifunctionale si pot fi utile in orice moment. Acestea se folosesc in scopuri de marketing si publicitate, pentru ca va aduc reclama gratuita ori de cate ori sunt folosite.

La eCBR gasiti o gama variata de brichete personalizate ieftine, de unde o puteti alege pe cea perfecta afacerii pe care o detineti! bricheta piezo personalizata, bricheta reincarabila personalizata, bricheta metalica personalizata si multe alte modele disponibile in stoc, unde vei gasi bricheta ideala pentru logo-ul tau!

Pentru consiliere gratuita si oferte ne puteti contacta la numarul de telefon 021.796.15.54 sau la adresa de e-mail office@cbr.ro

 

 Susa foto: Flickr.com