Stick-uri USB personalizate – Un cadou pe placul tuturor!

Stick-uri USB personalizate – de ce ar trebui sa folosesti acest truc?!

Noi iti spunem motivele pentru care stick-urile promotionale au devenit cel mai folosit material promotional.

Un studiu realizat in SUA, in anul 2013, s-a ocupat cu analiza unor obiecte promotionale, printre care erau incluse si memory stick-urile personalizate. Acest studiu a avut drept scop aflarea celui mai indragit si folosit obiect promotional de catre primitori, iar rezultatul a fost, bineinteles, pro stick-uri personalizate! 

 Acest lucru s-a datorat tendintei puternice spre a alege produsele tech, ce a determinat alegerea produselor de tip stick-uri personalizate, in defavoarea produelor promotionale clasice.

Stick-uri USB personalizate - un cadou pe placul tuturor!
Stick-uri USB personalizate

Un memory stick personalizat atrage clientii pentru ca este util un timp indelungat. Nu este afectat de trecerea timpului, spre exemplu, cum este un calendar promotinal.

In plus, oamenii prefera sa primeasca acest gen de cadouri pentru ca au o capacitate de stocare care le permite sa-si ,,depoziteze” in siguranta lucrurile importante.

Stick-uri USB personalizate sunt absolut necesare in cadrul companiilor, pentru stocarea documentelor, arhivelor, a prezentarilor, etc.

PUBLICITATE GRATUITA 

Ori de cate ori cineva va folosi stick-uri USB personalizate cu logo-ul firmei voastre, va veti bucura de reclama gratuita! Acestea sunt utilizate de studenti, de angajati ai diferitelor companii, de fotografi, etc. Traim intr-o lume a digitalului si oricine detine cel putin un memory stick.

Prin urmare, daca vreti sa beneficiati de reclama gratuita pentru afacerea pe care o detineti, nu ezitati sa alegeti imprimarea stick-urilor USB!

eCBR va sta la dispozitie cu o  gama variate de stick-uri USB personalizate ieftine, potrivite pentru orice tip de afacere. Pe site gasiti USB-uri in forma de cheie, USB cu smiley face, extensie USB cu 4 porturi  si alte modele disponibile in stoc, gata te personalizat!

Pentru orice intrebari sau oferte, ne puteti contacta la numarul de telefon 021.796.15.54  sau la adresa de e-mail office@ecbr.ro

 

 

Sursa foto: Flickr.com