Umbrele personalizate – Un mod eficient de promovare

Umbrele personalizate – un mijloc inteligent de a-ti promova brand-ul!

Una dintre cele mai folosite metode de marketing, este personalizarea umbrelelor. Chiar daca nu ploua zilnic, multi oameni sunt precauti si au in genti, la indemana, o umbrela pentru zilele ploioase.

Este bine sa stiti ca daca alegeti aceasta metoda, prin imprimarea umbrelelor cu logo-ul afacerii pe care o detineti, va veti bucura de publicitate gratuita de fiecare data cand cineva o va folosi in public.

Umbrele personalizate
Umbrele personalizate

Fie ca le oferiti cadou angajatilor sau intr-o campanie politica, succesul nu va intarzia sa apara! Orice obiect poate fi personalizat, indiferent de suprafata acestuia.

Imprimarea pe umbrela este relativ o metoda noua, insa foarte performanta. Se introduce umbrela in echipamentul de tipar, urmand sa se tipareasca grafica digitl pe suprafata acesteia, iar apoi patrunde vopseaua in tesatura, fiind uscata la o lampa UV. Dupa ce se usuca devine parte din mateial, culorile sunt vii, iar textele se vad clar multumita rezolutiei mare de imprimare.

Fie ca va doriti umbrele personalizate mari, de dimensiuni XXL sau umbrele de buzunar, la eCBR veti gasi toate modelele dorite de umbrele ieftine personalizabile, potrivite pentru logo-ul firmei.

Pentru imagini si preturi, accesati link-ul.