Camasi personalizate- pret avantajos si reclama gratis pentru logo-ul tau

Camasi personalizate – un mod prin care beneficiezi de reclama gratuita si o imagine profi

Camasi personalizate vedem la tot pasul, pentru ca toti incearca sa-si promoveze afacerea si sa aiba un aspect profesionist.  Acest lucru este absolut necesar daca iti doresti sa prezinti incredere in fata clientilor si a potentialilor clienti.

Aceste materiale promotionale sunt utilizate pentru ca promoveaza imaginea firmei foarte usor, la un simplu contact dintre angajt si client. Sunt adesea utilizate de marile  lanturi de restaurante tip fast food, precum KFC, Subway sau McDonald’s, dar si de firme din alte domenii, pentru ca aceste camasi personalizate sunt foarte utile si versatile.

Se pot purta atat cu jeansi, pentru un stil casual, cat si cu panataloni si costum office, in cazul in care afacerea ta denota eleganta si stil.

Camasi personalizate pentru barbati
Camasi personalizate

Personalizarea camasilor se realizeaza prin serigrafie, transfer si broderie. Cea mai utilizata metoda este broderia, multumita faptului ca rezista foarte bine in timp, dar si datorita aspectului elegant pe care il confera unei camasi personalizate.

In plus, acestea va ajuta si sa va deosebiti de multime si clientii vor sti la cine sa apeleze si cui sa ceara ajutorul pentru a-si gasi produsul la raft, spre exemplu.

La eCBR gasesti camasi personalizate pentru dama, camasi personalizate pentru barbati, atat cu maneca lunga, cat si scurta. Vezi pe site camasi ieftine personalizate si alege-ti nuanta preferata.

Pentru consultanta gratuita si oferte, ne puteti contacta la 021.796.15.54 sau la adresa de e-mail office@ecbr.ro

 

Sursa foto: Flickr.com