Stand tejghea pentru promotii si vizibilitate in orice locatie

Stand tejghea – o metoda eficienta prin care iti poti face usor vizibile serviciile/produsele pe care le oferi!

In cadrul conferintelor de presa, la evenimente sau expozitii, ati putut observa de fiecare data standuri expozitionale personalizate. Ei bine, acestea sunt menite sa atraga cat mai multi posibili clienti, pentru a putea intra in legatura cu serviciile si produsele expuse.

Un stand tejghea personalizat este ideal in cadrul evenimentelor pentru ca iti maximizeaza vizibilitatea tuturor produselor sau serviciilor! Daca iti dorest sa fii pregatit pentru aceasta publicitate uimitoare, este ideal sa ai in vedere  sisteme de expunere personalizate, precum si un stand tejghea care iti confera spatiu de depozitare si nu numai.

Stand tejghea sau promoter desk, dupa cum i se mai spune, este adesea folosit in hypermarkert-uri pentru  campaii de sampling, prezentari de produs si campanii publicitare. Este foarte usor de folosit pentru ca se  plaseaza in fata unui display pop-up, iar campania publicitara este ca si realizata!

Stand tejghea
Stand tejghea personalizat

Fie ca vorbim despre conferinte, expozitii sau campanii de sampling, foarte multi oameni va vor vedea produsele si este estial sa dati dovada de profesionalism, printr-o imagine perfecta! Astfel, puneti in valoare identitatea companiei si evidentiati beneficiile pe care le ofera produsele si serviciile oferite.

Dupa cum spuneam si in articolele anterioare, fiecare material promotional are menirea de a-ti reprezenta brand-ul. Tu doar trebuie sa le alegi pe cele care se potrivesc perfect tipului tau de activitate!

La eCBR gasesti sisteme de expunere precum : stand tejghea , wave desk si alte modele disponibile in stoc, la preturi avantajoase!

Daca iti doresti sa sisteme de expunere personalizate ieftine pentru vizibilitatea afacerii tale, ne poti contacta la 021.796.15.54 sau la adresa de e-mail office@ecbr.ro .

 

Sursa foto: Flickr.com