Powerbank Personalizat – Unul dintre cele mai utile cadouri!

Powerbank personalizat – te scapa de grji si iti umple bateria!

Un powerbank este o baterie externa, care poate furniza unui telefon mobil energia necesara reincarcarii acumulatorului acestuia. Marele avantaj pe care il confera utilizarea unei baterii externe, este faptul ca nu trebuie sa fie conectata la o retea de alimentare cu energie electrica.

Powerbank personalizat- ideal pentru alimentarea unor game variate de device-uri, acestea pot fi personalizate cu ajutorul tehnologiilor de printare. Un powerbank personalizat poate deveni rapid un cadou corporate, care va fi utilizat zilnic.

Potrivite pentru smarthphone sau tableta, sunt accesorii utile, in special atunci cand nu dispui de incarcare cu energie electrica. Bateriile exterme au un cablu USB la un capat si un micro-USB la celalalt capat.

Incarcarea cu powerbank-uri personalizate se realizeaza foarte simplu: cablul cu capatul USB se conecteaza la power bank, iar cel cu micro-USB la telefon. Daca ne gandim la forma si dimensiune, acestea sunt foarte usor de transportat. Se pot depozita in geanta, rucsac, ba chiar in buzunarul pantalonilor.

Powerbank personalizat - unul dintre cele mai utile cadouri
Powerbank personalizat

La eCBR gasesti o gama variata de powerbank personalizat, precum: powerbank de 2200mah, powerbank de 4000mah , powerbank de 5000mah  . In plus, ai de ales dintr-o gama variata de powerbank-uri ieftine, care sunt ideale pentru a-ti promova afacera.

Iata cateva beneficii pe care ti le ofera powerbank-urile personalizate:

  • pot fi un cadou corporate foarte util, care cu siguranta va fi folosit
  • powerbank-uri ieftine disponibile in stocul nostru, fara a fi nevoit sa cheltuiesti prea mult
  • powerbank-uri persnalizate- odata ce ti-ai imprimat logo-ul pe o baterie externa, te vei bucura de publicitate gratis, ori de cate ori aceasta va fi folosita!
  • pot fi oferite si persoanelor apropiate, daca imprimi un text dragut

Vezi ofertele de pe site-ul eCBR si comanda-ti un powerbank personalizat ieftin, care te va scoate mereu din incurcatura!

Sursa foto: Flickr.com