Lanyard personalizat – un produs ieftin si eficient pentru promovare!

Lanyard personalizat – un element util al marketing-ului

Lanyard personalizat- acest mic obiect se afla printre cele mai bune si mai simple metode cu ajutorul carora iti poti promova afacerea.

Sunt printre singurele materiale promotionale care sunt purtate mereu la vedere si anume, la gatul beneficiarilor.

Daca ne referim la conferinte, evenimente importante sau activitatea zilnica a companiei, un lanyard persnalizat este un lucru mic, dar foarte util. Te ajuta in urmatoarele situatii:

Lanyard personalizat- un produs ieftin
Lanyard personalizat

-sa iti tii ecusonul/legitimatia la indemana

-stick-ul USB pe care nu vrei sa-l pierzi, poate fi de asemenea, agatat de un lanyard personalizat

– telefonul mobil

– medaliile, in cazul ceremoniilor de premiere

– lanyard personalizat aparat foto ( nu stiu daca ati vazut, dar nu cred ca exista vreun aparat foto caruia sa-i lipseasca lanyard-ul personalizat cu brand-ul de care apartine)

Prin urmare, lanyard-urile sunt cea mai simpla metoda de a purta si transporta in siguranta obiectele de care ai nevoie zilnic.

Iata cum se mai poti folosi:

Lanyard pentru medalii

Daca se organizeaza competitii sportive, iar participantii primesc medalii de merit, poti folosi lanyard-uri personalizare cu denumirea si data concursului. Astfel, vei oferi participanitilor un premiu cu amintiri de neuitat.

Lanyard pentru telefon mobil, lanyard personalizat pentru chei

Poti sa folosesti lanyard-urile pentru chei, portofel si telefon mobil, personalizandu-le dupa preferinte. Cu ajutorul acestuia, iti vei gasi mult mai usor cheile si in acelasi timp, vei iesi din anonimat.

Lanyard pentru ecusoane

Pentru a-ti tine ecusonul, legtimatiille sau cardurile de acces de la birou in siguranta, foloseste un lanyard personalizat cu logo-ul firmei, pe care poti sa-l oferi chiar si colegilor sau angajatilor tai. Astfel, oferi un cadou util, dar care iti aduce in acelasi timp mai multa vizibilitate brand-ului pe care il reprezinti!

In magazinul nostru online de advertising, vei gasi o multime de modele de lanyard personalizate ieftine, snururi pentru telefon, in culori si forme variate, gata de personalizare!

Vezi produsele de pe site si comanda-ti lanyard-uri personalizate pentru a oferi vizibilitate brand-ului pe care il reprezinti! Echipa eCBR iti ofera consiliere gratuita si oferte de nerefuzat!

 

Sursa foto: Flickr.com