Cani personalizate – De ce sa le folosim? Sunt utile?

Cani personalizate – nimic atceva decat o cana in dimensiuni si forme normale? Ei bine, ce au canile personalizate in plus? Un mesaj, un logo sau o poza, care ii schimba total aspectul si utilitatea.

Sunt la fel de utile precum cele nepersonalizate, pentru ca din ele se poate servi diferite lichide: ceai, cafea, cappuccino si alte lichide, doar ca simpla lor utilizare poate promova un brand!

Ceea ce face speciala o cana personalizata este design-ul cu care alegi sa fie imprimata. De obicei, acest tip de cani se gasesc in magazinele de suveniruri, in special cele destinate turistilor, pentru a-si aminti mereu de locurile pe care le-au viztat.

Daca vrei ca brand-ul tau sa se bucure de mai multa vizibilitate, alege personalizarea canilor si sigur vei avea succes! O cana personalizata este folosita in medie, 6 luni. In aceste luni, oamenii pot vedea imaginea brand-ului tau zi de zi si astfel, vei avea mai multi potentiali clienti.

Cani personalizate
Cani personalizate

Canile personalizate pot reprezenta si un cadou corporate, care va fi intotdeauna binevenit, pentru ca este mai intai de toate, un cadou util.

Pentru inscriptionarea canilor putetil alege mesaje sau texte care se pot inscriptiona sau chiar grava pe cana. Un mare avantaj pe care il ofera acest tip de cadou, este faptul ca pot fi daruite oricarei persoane, de orice varsta si astfel, nu vei da niciodata gres.

In alta ordine de idei, canile personalizate sunt mult mai speciale decat cele simple, prin prisma faptului ca ofera si o incarcatura emotionala, daca mesajul imprimat este, spre exemplu, unul de dragoste.

In magazinul de publicitate eCBR, veti gasi o multime de modele: cani termos personalizate, cani de ceramica personalizate, cani pentru cafea personalizate, etc. Pentru a vedea modelele disponibile in stoc, click aici.