Stick-uri personalizate – USB ieftin si bun! Profita acum!

Stick-uri personalizate USB- este o metoda de marketing folosita de foarte mult timp, pentru ca USB-urile sunt foarte practice.

Daca te gandesti la stick-uri personalizate, noi iti spunem ca e o idee care o sa ofere satisfactie bilaterala. In primul rand vei oferi ceva practic, ce are o durata lunga de viata, in timp iti creezi o imagine puternica a brand-ului tau si vei primi reclama gratuita ori de cate ori USB-ul tau va fi folosit.

Stick-uri personalizate pot fi oferite si persoanelor dragi, nu doar anagajatilor sau colegilor. Este mereu util, iar daca il personalizezi cu ceva ce ii place persoanei ce urmeaza sa-l primeasca, sigur nu vei da gres.

Stick-uri personalizate
Stick-uri personalizate

USB-uri personalizate- Cum se realizeaza personalizarea?

Personalizarea unui obiect( indiferent de care ar fi acesta) se poate face prin tiparire directa.

Imprimarea directa pe stick este cea mai noua, dar si cea mai performanta metoda de a tipari obiecte. Se introduce obiectul in echipamentul de tipar si se tipareste digital grafica pe suprafata sa. Vopseaua speciala patrunde in profunzime plasticul, care odata ce este uscat la lampile UV, devine parte din material.

Un mare plus il reprezinta faptul ca personalizarea este permanenta, pentru ca modelul ales nu o sa se deterioreze odata cu trecerea timpului.

Culorile sunt vii, iar textul ales de tine se va putea distinge fara probleme, datorita rezolutiei mare de imprimare.

Cerneala pe care o folosim este speciala pentru plastic, nu este toxica si nici daunatoare copiilor.

Poti folosi stick-uri personalizate oricand doresti, pentru ca sunt practice oricarei ocazii.

La eCBR shop poti personaliza orice iti trece prin minte. De la carti de vizita, flyere, ticouri personalizare, pana la cani, usb-uri personalizate, umbrele, carcase telefon, etc. Iti oferim personalizare USB-uri in Bucuresti, iar daca nu esti de aici, noi livram in toata tara.

Nu ezita sa ne contactezi pentru oferta! Poti vedea modelele de stick-uri din stocul nostru aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.