Genti sport personalizate- Publicitate gratuita pentru afacerea ta

 

Genti sport personalizate – sunt ideale pentu firmele din domeniul sportiv, pentru ca ofera un mare avantaj: promovare gratis!

Daca alegeti sa personalizati genti sport, acestea vor fi folosite la sala sau in calatorii, fapt ce va conferi vizibilitate logo-ului pe care ati ales sa-l imprimati.

La eCBR aveti de ales dintr-o multime de modele si marimi, precum: genti sport cu fermoar, genti pentru sala, genti cu compartiment pentru incaltaminte, etc.

Acest tip de genti sunt utile oricarui sportiv, pentru ca sunt nelipsite de la antrenamentele lor. Intr-o geanta de sala iti poti pune tot ce ai nevoie pentru un stil de viata sanatos, echipamentul sportiv si incaltamintea, prosopul, ba chiar suplimente nutritionale.

Genti sport
Genti sport

Gentile de sport contin mai multe compartimente, buzunare normale sau din plasa, care pot fi folosite pentru depozitarea hainelor ude.

Pe magazinul nostru online veti gasi multe modele de genti de sala, genti de voiaj sau chiar genti  pentru activitatile pe care le desfasurati zilnic.

Manerele prevazute cu captuseala va vor ajuta sa transportati mult mai usor bagajul si confera in acelasi timp un aspect chic gentilor.

Pentru a beneficia de publicitate gratuita, puteti alege orice model de genti sport, pe care sa va imprimati logo-ul companiei.

Magazinul nostru de publicitate, eCBR, va sta la dispozitie cu o gama variata de produse gata de personalizat. Veti gasi genti pentru sala ieftine, in diferite culori, forme si marimi.

Pentru a vedea produsele din catalog, accesati link-ul.