Casete luminoase ieftine si personalizate – Iesi in evidenta cu eCBR

Casete luminoase – De ce sunt atat de importante pentru promovare?

Daca hotarati sa va deschideti o afacere sau pur si simplu doriti sa mariti prosperitatea afecerii pe care deja o detineti, primul lucru de care aveti nevoie pentru a avea succes garantat este promovarea acesteia.

Promovarea unei afaceri se face atat indoor cat si outdoor, iar la eCBR  le gasiti pe ambele.

Noi suntem o agentie de publicitate full service si va stam la dispozitie cu un pachet complet : conceperea logo-lui, carti de vizita, mape de prezentare, casete luminoase, litere volumetrice, bannere, copertine, panouri publicitare ,etc.

Iata cateva tipuri de casete luminoase:

Casetele luminoase DIBOND

Pentru realizarea acesuit tip de casete este necesar un material de inalta calitate, iar efectul va fi pe masura. Dibondul este un material compozit realizat din doua straturi exterioare ce au in componenta aluminiu si un miez mineral de inalta densitate. Se frezeaza pe margini pentru a putea fi indoit si ulteior, se insereaza plexiglasul, operatiuni ce sunt in intregime computerizate. Acest tip de casete se folosesc in special pentru exterior, pentru ca sunt foarte rezistente conditiilor atmosferice. LED-ul sau instalatia de tip neon ajuta la iluminare, iar optional, pentru un aspect de volumetrie, puteti opta si pentru forme/litere din plexiglas.

Casete luminoase PLEXIGLAS

Acest tip de casete este cel mai bine-cunoscut si raspandit, datorita proprietatilor pe care le detine plexiglasul. Acesta este un material special, cu o durabilitate de viata de pana la zece ani. Casetele din plexiglas pot fi construite din diverse profile, dar mai ales din aluminiu, din structuri metalice diverse sau in totalitate Plexiglas, putand fi personalizate cu autocolant.

Se pot folosi atat in interior, cat si in exterior, asigurand o iluminare puternica noaptea, dar si ziua, cu ajutorul neoanelor sau ledurilor din interior.

 

Casete luminoase POLICARBONAT

Casetele luminoase de tip Policarbonat reprezinta o varianta mai economica comparativ cu cele plexiglas, dar au acelasi sistem de constructie. Policarbonatul este un material usor,rezistent, transparent sau colorat, caracteristici datorate in mod special stucturii celulare. Nu este casant si rezista cu brio temperaturilor de pana la -40 si +115 grade Celsius.

Foile de policarbonat pot avea o lungime de 6 metri, spre deosebire de plexiglas care se gaseste in foi de maxim 3 metri lungime. Casetele luminoase din policarbonat pot fi personalizate cu autocolant decupat sau printat, iluminarea acestora realizandu-se din interior, prin intermediul neoanelor sau ledurilor.

Casete luminoase BACKLIT

Acest tip de casete este realizat de obicei din structuri metalice sau aluminiu, cu un aspect rigid si durabil. Casetele luminoase de tip backlit prezinta un raport calitate-pret foarte avantajos, fiind solutia cea mai buna pentu reclame de dimensiuni foarte mari si forme complexe, sunt recomandate mai ales pentru exterior. Iluminarea se face din inteior cu neoane clasice sau led-uri, iar personalizarea se realizeaza prin inscriptionare cu autocolant translucent, ori prin imprimare directa pe backlit.

Casetele/ firmele luminoase reprezinta esentialul in succesul afacerii , pentru ca sunt un element de semnalistica vital. Casetele luminoase au un impact vizual ce ofera o alternativa economica foarte buna prin care va puteti face observata afacerea, brand-ul sau imaginea companiei pe care o detineti. Atunci cand aveti o caseta luminoasa, puteti fi sigur ca veti fi observat , pentru ca impactul vizual va ramane intiparit in mintea oamenilor.

Prin urmare, daca va doriti mai multi clienti si un profit mai mare, alegeti ca afacerea pe care o detineti sa fie promovata cu succes, casetele luminoase sunt un must have! Preturile difera de la material la material, dar sa nu uitam, la fel si calitatea acestora.

 

Echipa eCBR va ofera consultanta gratuita pentru casete luminoase la numarul de telefon :021.796.15.54 . In cazul unei eventuale comenzi, beneficiati  de programul nostru special garantie 300%. Pentru mai multe detalii, puteti accesa magazinul nostru online, click aici. 

Sursa foto: Flickr.com