Agende personalizate – Daruieste un cadou special si util!

Agende personalizate – Daruieste un cadou special si util

Ideea utilizarii unor agenede personalizate poate parea invechita, insa noi va asiguram ca inca sunt in voga 🙂 .

Oricare ar fi profesia ta, o agenda reprezinta cel mai simplu mod de a fi organizat, de a-ti nota date si evenimente importante, pe care nu vrei sa le uiti.

Sigur ti s-a intamplat sa ai o idee pe care ai dorit sa o tii minte, dar pe care ai uitat-o de indata, pentru ca nu ai notat-o nicaieri.

In acest caz, noi iti venim in ajutor cat ai clipi! Daca nu esti convins de intrebuintarile unei agende, iata cateva:

pot fi folosite pentru sesiuni de brainstorming, pentru review-uri profesionale si peersonale, dar mai ales pentru a-ti planifica si a-ti urmari lucrurile importante care nu pot fi amanate sau uitate.

Stim cu totii ca tehnologia a evoluat uimitor, iar smartphone-urile ne permit sa facem tot ce ne trece prin minte, insa atunci cand vine vorba de lucruri si ganduri personale, tot o agenda ne face sa ne simtim mai in siguranta.

In plus, poti avea certitudinea ca ceea ce ai notat pe coala nu poate disparea, spre deosebire de utilizarea exclusiva a telefonului, care nu garanteaza ca informatiile tale nu se vor pierde.

Agendele personalizate iti confera siguranta, intimitate si auto-control, pentru ca atunci cand scrii nu vei fi distras/a de notificari sau aplicatii. Astfel, iti poti pastra concentrarea mentala.

Agendele sunt un bun prilej de a face o mica bucurie colegilor, angajatilor sau sefilor, mai ales daca vor fi inscriptionate cu logo-ul firmei, date personale sau orice model/sigla doresti.

La eCBR ai la dispozitie o gama variata de agende, notebook-uri, agende cu spira, agende simple, mape de conferinte, gata sa fie personalizate dupa bunul plac.

Agenda si pixul nu au tasta DELETE, iar tu ne poti contacta oricand pentru o oferta. Te asteptam cu agende ieftine, iar modelele din stocul nostru pot fi vazute facand click aici.