5 Metode de promovare pentru un salon de infrumusetare

5 Metode de promovare pentru un salon de infrumusetare

 

Metode de promovare pentru un salon de infrumusetare ? Da! Magazinul tau preferat de advertising- eCBR, iti vine in ajutor cu ponturi pentru un succes garantat al afacerii tale.

Daca ti-ai deschis un salon de infrumusetare, primii pasi pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a atrage si a fideliza clientii, este desigur, promovarea.

Iata cateva idei pentru a-ti face cunoscut salonul, intr-un mod corect si rapid:

Metode de promovare pentru un salon de infrumusetare

 

  1. Creeaza un site web pentru salon. Online-ul e cu siguranta o oportunitate pentru publicitate pentru ca majoritatea celor care au nevoie de acest tip de servicii,  vor da search pentru a cauta cele mai tentante oferte. Astfel, poti sa incluzi in aceasta pagina : Home, About Us cu o scurta descriere a activitatii voastre, Servicii oferite, Galerie foto, date de contact, optiunea de review si cel mai important, o harta de localizare a locatiei in care se afla salonul.

 

  1. In metodele de promovare care nu dau gres niciodata, se incadreaza si cartile de vizita. Imprimarea unor carti de vizita cu un design interesant (exemplu: o carte de vizita in forma unei sticle de oja care sa includa numele salonului, adresa, ofertele pe care le oferiti si un numar de contact), cu siguranta se va face remarcata si va starni interesul potentialilor clienti. In plus, aceasta metoda nu este nici costisitoare. De exemplu, daca alegeti eCBR pentru imprimarea a 200 de carti de vizita, pretul va fi de 10Euro+ TVA. In plus, inmanarea a 200 de carti de vizita, sigur va face macar 50% din potentialii clienti sa va viziteze salonul.

 

  1. Flyerele promotionale

Poti imprima flyere pe care sa le imparti in zonele din apropierea salonului tau si nu numai. Un flyer bine realizat va trezi interesul oamenilor. Atunci cand alegi aceasta metoda, este important sa stii ca un flyer nu trebuie sa fie incarcat din punct de vedere informativ. Un flyer trebuie sa aiba un design deosebit, sa includa cele mai tentante oferte pe care le ofera salonul tau si datele de contact. Este important sa fie impartite intr-un numar cat mai mare, pentru a avea cat mai multi posibili clienti.

 

  1. Campanii in Google adwords

O alta metoda de promovare online, prin care iti poti face salonul cunoscut in social media, este realizarea campaniilor in google adwords.

Sa prespunem ca detii un salon in Bucuresti. Trebuie sa faci campanii in adwords folosind cuvinte si expresii ca urmatoarele : Salon Infrumusetare Bucuresti

Cosmetica Bucuresti

Manichiura/pedichiura Bucuresti

Va trebui sa iti optimizezi site-ul si sa-l indexezi in google, folosind cuvinte ca cele de mai sus.

In cazul in care nu va pricepeti, va recomandam sa apelati la un specialist in domeniu.

 

  1. Casete/ Reclame luminoase

Metode de promovare pentru un salon de infrumusetare? Casetele luminoase sunt un atuu pe care nu trebuie sa-l omiti in acest sens. O astfel de reclama va fi amprenta salonului tau, pentru ca daca este realizata perfect, iti va aduce doar beneficii.

Rolul casetelor luminoase se bazeaza pe vizibilitatea salonului tau. Daca iti doresti sa atragi atentia, sa starnesti curiozitatea unor potentiali clienti, chiar si in timpul noptii, eCBR te poate ajuta. Pretul acestor tip de reclame difera de la caseta la caseta, dar efectele nu vor intarzia sa apara.

 

Speram ca articolul nostru ti-a fost de folos. Nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta, suntem aici pentru tine si iti stam la dispozitie cu toate materialele necesare!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.