Ceasuri de perete personalizate – fii creativ si obtine un super cadou!

Ceasuri de perete personalizate pentru fiecare poveste!

Lasa-ti inspiratia sa lucreze si poti crea cel mai frumos cadou pentru angajatii sau prietenii tai.

Iti personalizam ceasul asa cum iti doresti, astfel incat rezultatul sa fie perfect!

Ceasuri personalizate se flosesc adesea pentru a ne infrumuseta locuina si pentru a-i conferi cate putin din personalitatea noastra, insa pot fi folosite si pentru a-ti promova brand-ul! Iti trebuie doar o idee, iar de restul ne ocupam noi!

Ceasuri de perete personalizate - fii creativ
Ceasuri de perete personalizate

Acest tip de cadou este perfect pentru a fi daruit nu doar persoanelor punctuale, pentru ca nu doar ele se uita la ceas.

Poti sa alegi un ceas de bucatarie pentru mama ta, ca sa stie cand trebuie sa scoata bunatatile din cuptor sau unul pentru ceilalti membrii ai familiei, ca sa stie cand sa se aseze pe canapea pentru inceputul meciului! Daca iubesti, cu atat mai bine, poti sa-ti personalizezi ceasul cu poza voastra preferata si sa-i arati iubirea zilnic!

Personalizare ceasuri de perete pentru afacerea ta

Folosite drept materiale promotionale, ceasurile personalizate nu te vor dezamagi! Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o dimensiune potrivita si un model care sa se muleze cu afacerea pe care o detii. Dupa ce ai facut aceste lucruri, doar ne arati logo-ul tau si o sa-ti realizam numaidecat ceasuri de perete personalizate perfecte!

In cazul in care nu esti pregatit cu un logo, il realizam noi!

Tot ce trebuie sa faci este sa te uiti la modelele de pe site-ul nostru si sa-l alegi pe cel care-ti place cel mai mult! Te asteptam cu ceasuri personalizate ieftine : ceas cu sigla facebook , ceas de perete personalizat cu fundal argintiu si multe alte modele disponibile in stoc!

Alege sa-ti personalizezi locuinta dupa bunul plac si sa-ti promovezi afacerea fara costuri mari, cu ajutorul ceasurilor de perete personalizate!

Pentru consultanta gratuita si oferte, ne puteti contacta la numarul de telefon 021.796.15.54 sau prin e-mail, la adresa: office@ecbr.ro .

 

 

Sursa foto: Flickr.com